Advent!!!

4. jun, 2017

Nu har vi gått förbi den mörka och kalla  vintern och kan se fram emot en härlig sommar.

Mycket har hänt lite här och där. Trilla har vart på mer utställningar med strålande resultat som vi är så otroligt glada och nöjda över,

Trilla är nu parad och om allt går som det ska så får vi se några ljuvliga valpar i slutet på juli.

Tanken är att även Bella ska paras inom kort  men först har vi någon utställning att se fram emot innan det är dags ,

 

24. dec, 2016

Nu är julen här och vädret är inte riktigt vad man tänkt sig CoolCool

Regnbågen var framme i dag och några plusgrader ... svin halt och det diggas inte ....

Fick icebugs när jag fyllde år och det var nog det bästa jag fått för i dagsläget går det inte att gå någonstans utan dem . Ibland önskade man att det fanns sånna till hundrna med .

Fick fira en jul på bästa sätt med god mat och trevligt sällskap :) 

Man måste ju vara helt avtrubbad då man sitter på självaste julafton och kollar efter avelshanar Ler stortMen kul och spännande är det och hoppas allt går som man tänkt sig 

Vi vill önska alla våra valpköpare god jul och gott nytt år Hjärta Ni är alla så toppen fina och hoppas ni får en fridfull julhelg

16. apr, 2016

Både Bella och Bonni har gjort debut på stora utställningar och otroligt stolt  är man :)

Båda fick Exc och ck i den unga åldern som 10 mån. 

Bella ställdes på rasspecialen i sala och Bonni i sundsvall på Nordic.

Spännande och lite närvöst så närmar vi oss röntgen åldern bara att hålla alla tassar och tår att även denna kull får ha friska krya ben .

Jag skulle parat Diva nu när hon löpte men det strulade till sig med flyg och pass m.m så vi skjuter på det .

Evt så blir det nästa gång två tikar som skall paras om allt klaffar in som det ska . Då blir det Diva och en tik som evt kommer att leasas in .

Härliga våren är här och alla utställningar börja komma igång och många sånna är tanken att åka på .

Livet har fått lite fart både här och där  och mycket har hänt sista tiden.  Är så roligt att ha så mycket att se fram emot .

 

31. dec, 2015

Då har vi kommit till årets slut .

Ett turbulent år har det varit med både hundar och människor på både gott och ont så nu kan år 2016 bara bli bättre.

Jag önskar alla fantastiska valpköpare ett gott nytt år är så tacksam och glad att alla valparna  både Papillon ,Berner Sennen och Finsk spets har så fina hussar och mattar .

Planen för 2016 är att min lilla Diva ska få valpar och Juni kommer äntligen att ställas ut en del.

Har även två hundar på foder som jag hoppas kommer vara en del i ringarna nästa år och det är Bella och Lotta och Bonni med Sara / Magnus . Kommer börja årets första utställning med att ställa Bella Ler stort.

GOTT NYTT ÅR önskar er alla ett fint år 2016

 

29. nov, 2015

Äntligen tog jag tag i hemsidan som inte uppdateras sedan i somras.

Mycket har hänt sedan dess .

Fick en kull Berner Sennen valpar och en kull med Finsk Spets valpar och båda kullarna är så fina . Alla fick så fina hem och jag önskar dem all lycka med dom små liven.

Jag har även lämnat boet i Västanå där jag bott i 17 år.Vi har som sagt  gått ifrån varandra men har god kontakt och har fortfarande kenneln tillsammans.Jag bor för närvarande i Kvissleby/ Njurunda men inte ett optimalt ställe att bo på när man har hundar och vill hålla på med avel så jag har kollat  på ett annat boende så får vi se vart det bär av . Har varit en lite tunga månader och fast det var mitt beslut att flytta så har det ändå vart jobbigt.

Zoo har under omständigheterna fått flytta "tillsvidare " till nära bekanta i Hassela ( Henrich & Anneli Djurman) hon har i stort sett vuxit upp med dem.  känns så skönt att dom erbjöd sig att hon skulle få bo där då jag vet att dom är helt underbara med djuren .Zoo har gått färdigt i avel nu och har lämnat 2 underbara kullar .

I sista kullen beslutade jag att behålla två tik valpar på halv foder och ena tiken Bonni bor hos Sara & Magnus Boija i Örnsköldsvik och den andra tiken Bella bor hos Lotta & Lasse Mellberg i Västansjö Söråker. Jag hoppas och håller tummarna för att dom i framtiden får några valpar hos mig . Zoo är en mycket fin tik så det skulle vara så otroligt kul om man kan fortsätta föra hennes linjer vidare. Nu håller vi alla tummarna att dom får vara friska och krya .

Så i dags läget så har jag bara Diva och Juni hos mig och det är som sagt i dagsläget perfekt med två stycken hundar då jag bara bor i en 4:a.

Idag är det första advent och regnet bara öser ner  :( Tråkigt men sant .Mörkt och dystert är det ute så lite snö för att ljysa upp vardagen vore inte fel .Ska försöka bli bättre på att skriva och uppdatera här :) .

Trilla gick jaktprov i helgen men då det inte fanns någon fågel så är det svårt att få poäng men bara att göra nya försök och hoppas på att det finns fågel på marken då.