29. nov, 2015

Inte en dag för sent.

Äntligen tog jag tag i hemsidan som inte uppdateras sedan i somras.

Mycket har hänt sedan dess .

Fick en kull Berner Sennen valpar och en kull med Finsk Spets valpar och båda kullarna är så fina . Alla fick så fina hem och jag önskar dem all lycka med dom små liven.

Jag har även lämnat boet i Västanå där jag bott i 17 år.Vi har som sagt  gått ifrån varandra men har god kontakt och har fortfarande kenneln tillsammans.Jag bor för närvarande i Kvissleby/ Njurunda men inte ett optimalt ställe att bo på när man har hundar och vill hålla på med avel så jag har kollat  på ett annat boende så får vi se vart det bär av . Har varit en lite tunga månader och fast det var mitt beslut att flytta så har det ändå vart jobbigt.

Zoo har under omständigheterna fått flytta "tillsvidare " till nära bekanta i Hassela ( Henrich & Anneli Djurman) hon har i stort sett vuxit upp med dem.  känns så skönt att dom erbjöd sig att hon skulle få bo där då jag vet att dom är helt underbara med djuren .Zoo har gått färdigt i avel nu och har lämnat 2 underbara kullar .

I sista kullen beslutade jag att behålla två tik valpar på halv foder och ena tiken Bonni bor hos Sara & Magnus Boija i Örnsköldsvik och den andra tiken Bella bor hos Lotta & Lasse Mellberg i Västansjö Söråker. Jag hoppas och håller tummarna för att dom i framtiden får några valpar hos mig . Zoo är en mycket fin tik så det skulle vara så otroligt kul om man kan fortsätta föra hennes linjer vidare. Nu håller vi alla tummarna att dom får vara friska och krya .

Så i dags läget så har jag bara Diva och Juni hos mig och det är som sagt i dagsläget perfekt med två stycken hundar då jag bara bor i en 4:a.

Idag är det första advent och regnet bara öser ner  :( Tråkigt men sant .Mörkt och dystert är det ute så lite snö för att ljysa upp vardagen vore inte fel .Ska försöka bli bättre på att skriva och uppdatera här :) .

Trilla gick jaktprov i helgen men då det inte fanns någon fågel så är det svårt att få poäng men bara att göra nya försök och hoppas på att det finns fågel på marken då.