Jag som har denna kennel heter  Malin Lindh . Jag  bor på ett lite söder  om Sundsvall /Kvissleby. Har två barn som är födda 2000 och 2002 . Dom är rätt stora barn  nu och hjälper till mycket i  hemmet. Jag jobbar som lastbilschaufför i sundsvall . 

Jag  skaffade min  första Berner Sennen 1999 och hennes namn var Fanny . År 2001 kom nästa fina hund( Kesella ). Båda hundarna kom från Bernerdalens kennel i Ljusdal. Funderingar på en valpkull var stor och därför skaffade jag ett kennelnamn år 2004 . Jag gorde några försök att få fram en valpkull men oständiheterna gjorde att det  aldrig blev några valpar. År 2012 /2013 gick jag uppfödar utbildningen .

Efter några år beslöt jag att köpa in ytterligare en tik och hon kom  från Thidas kennel här  Njurunda. Tyvärr så fick hon somna in i tidig ålder .

Mina  djur lever naturligtvis inne i huset med mig . Valparnas första tid tillbringas i sovrumet i lugn och ro innan dom senare flyttar vi till resten av rummen..

 Nu har jag  4st Berner Sennen tikar här :

 Diva. juni .Exet och Donna

samt deläger jag 2 st  Chriss och Dina

Hade tidigare Finsk Spetsar ochså  med min dåvarande sambo /ex . Han han har valt att gå ur kenneln så därför finns det enbart  Berner Sennen kvar här  

 

Vid frågor kontakta mig:

Malin 070-3031900 

Inga valpar säljes enbart via mailkontakt men skriv gärna några rader och berätta om er själva och tanken ni har runt hunden .

brannbolyckan@telia.com