Vi som har denna kennel heter  Malin Lindh & Andreas Persson . Vi  bor på ett litet torp söder  om Sundsvall /Njurunda. Vi har två barn som är födda 2000 och 2002 . Dom är rätt stora barn  nu och hjälper till mycket i  hemmet. Jag och Andreas jobbar åt samma företag . Jag jobbar som  lastbilschaufför och Andreas som bilplåtslagare.

Vi skaffade våran första Berner Sennen 1999 och hennes namn var Fanny . År 2001 kom nästa fina hund( Kesella ). Båda hundarna kom från Bernerdalens kennel i Ljusdal. Funderingar på en valpkull var stor och därför skaffade vi ett kennelnamn år 2004 . Vi gorde några försök att få fram en valpkull men oständiheterna gjorde att vi aldrig fick några valpar. År 2012 /2013 gick jag uppfödar utbildningen .

Efter några år beslöt vi att köpa in ytterligare en tik och hon kom  från Thidas kennel här  Njurunda. Tyvärr så fick hon somna in i tidig ålder .

Andreas har ett stort intresse för fågeljakt och då  föll det sig ganska naturligt att en Finsk spets flyttade in här på gården. Även jag fick intresse för fågeljakt så det föll sig naturligt att jag  tog jägarexamen för att kunna följa med i skog och mark.

Våra djur lever naturligtvis inne i huset med oss . Valparnas första tid tillbringas i sovrumet i lugn och ro innan dom senare flyttar ner till köket .

 Nu har vi 3st Berner Sennen tikar här :

Berntiers Xotic , Behrens Elite One samt våran egen tik från kullen 2014-05-13 Brännbolyckans Aqua

Samt 2 st Finsk spetsar som kommer från samma kennel

Vackeråsens Ella och Trilla 

 

Vid frågor kontakta oss:

Gäller det Berner Sennen  kontakta Malin 070-3031900 

Gäller det Finsk Spets kontakta Andreas 073-0442667 eller 060-35204

Inga valpar säljes enbart via mailkontakt men skriv gärna några rader och berätta om er själva och tanken ni har runt hunden .

brannbolyckan@telia.com